Uusi Windows 2012 Std. -palvelin 30 hengen insinööritoimistolle

Asiakkaan vanhan Win 2008 -palvelimen takuuaika oli päättynyt ja asiakas muutti uusiin toimitiloihin. Päätimme uusia palvelimen samassa yhteydessä.

Kyseessä on toinen palvelinmigraatio jonka olemme tälle asiakkaalle tehneet. Insinööritoimisto on ollut ATK-palvelusopimusasiakkaina jo vuodesta 2006 alkaen. Nyt kun asiakas muutti uusiin tiloihin ja kun vanhan palvelimen elinkaari oli päättymässä päätettiin tehdä palvelinmigraation vanhasta Windows 2008 -palvelimesta uuteen Windows 2012 -palvelimeen.

Edellinen ATK-kumppani oli aikoinaan tehnyt palvelimen nimeämiskäytännön "Best Practises" vastaisesti ja päätimme korjata nämä viat tässä yhteydessä varautuaksemme mahdollisesti tulevaisuudessa käyttöön otettaviin pilvipalveluihin. Tämän vuoksi emme tehneet "Tukikomppania OnLine -migraatiota" vaan nimesimme palvelimen toimialueen uudeksi ja työasemat liitettiin käsin uuteen toimialueeseen.

Koska ristiinkytkentätaulussa ja ATK-kaapeloinnissa on löytynyt ongelmia suoritamme täyden kaapelimittauksen 7.1.2014 ja tulokset toimitetaan edelleen kiinteistöyhtiölle korjauspyynnön kera.

Tukikomppania 31.12.2013