ZyXEL 60w VPN-palomuuri, 4G varayhteys ja kaksi WLAN radiopiiriä

Kehitimme yhdessä Suomen ZyXEL:n kanssa palomuurituotteen jossa 3G-varayhteys käynnistyy automaattisesti jos varsinainen Internet-yhteys katkeaa. Nyt saman ratkaisun saa uuteen ZyXEL USG-60w palomuuriin.

4G-varayhteys, sisältyy pakettiin
Palomuuri tarkkailee jatkuvasti laajakaistayhteyden tilaa. Jos yhteys ei toimi kytkeytyy 4G-varayhteys automaattisesti päälle. Kun laajakaistayhteys palautuu kytkeytyy 4G-yhteys automaattisesti pois päältä. 4G-varayhteys on optio, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön. 4G -tikun hinta ei sisälly pakettiin. Myös 3G yhteensopiva.

SSL VPN sisältyy pakettin
Tietoturvallinen SSL-salattu selaimella avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin.

L2TP VPN sisältyy pakettiin
Tietoturvallinen L2TP -salattu resurssien hallinnalla avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon - näin esim .levyjako avatuu myös etänä. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin, esim. AD-integrointiin.

WLAN 2,4GHz ja 5GHz, sisältyvät pakettiin
Palomuurissa on sisäänrakennettu WLAN tukiasema. WLAN-asetuksia kontrolloidaan tietoturvallisesti palomuurisäännöillä. Voidaan laajentaa käsittämään useita tukiasemia.

Vierailija WLAN 2,4GHz ja 5GHz, sisältyvät pakettiin
Vierailijoilla pääsy vain Internettiin; ei yrityksen lähiverkkoon.

Kaksi samanaikaista radiopiiriä, 2,4GHz ja 5GHz
2,4GHz radiokanavalla on ruuhkainen. Varmista pätkimätön WLAN kokemus ZyWALL USG-60w palomuurilla jossa on samanaikaisesti käytettävissä myös uudempi, nopeampi ja ruuhkattomamapi 5GHz WLAN.

WLAN Controller 10 tukiasemalle
Palomuurilla voi hallita max 10 WLAN -tukiasemaa.

AD-Integrointi
ZyXEL USG-60w on täysin integroitavissa Windows-toimialueeseen ja sen palvelimeen. Tällöin esim. VPN-käyttöoikeudet tarkastetaan Windows-palvelimelta.

 

Ratkaisun hinta 795€

Palomuuripaketti konfiguroituna (4G, L2TP VPN, SSL VPN ja WLAN) yrityksesi lähiverkolle 645€. 4G-varayhteys edellyttää SIM-kortin käyttöä. Elisan matkakaista alk. 9,95€/kk

ZyXEL USG-60w -palomuuri


P/N: USG60W-EU0101-Konf
Hinnat alv. 0%.
Jatkuva tarjous.

ZyXEL USG-60w spesifikaatiot.
Lataa ZyXEL USG-60w esite tästä.

Saatavilla myös konfiguroimattomana, 403€.

Tilaukset ja tiedustelut:
myynti (at) tukikomppania.fi
050 5020 261 / Juha Rimmi

10.9.2020, Tukikomppania