Uudet kannettavat rakennusalan tavaratoimittajalle

Asiakas käyttää 3StepIT leasingpalveluita ja uusii systemaattisesti kannettavat tietokoneet kolmen vuoden välein. Nyt uusittiin 10 kannettavaa kun kuukausi sitten pilotoitiin ensimmäisten kahden kanssa.

Kannettavaksi valikoitui HP EliteBook 840 G7, onhan kyseessä uutukainen mallisarja ja HP myöntää EliteBook:ille kolmen vuoden OnSite takuun Next Business Day.

Kiitämme luottamuksesta, tavara toimitettiin asiakkaalle vuorokaudessa tilauksesta.

Asiakkaan päätoimipaikka on Helsinki ja myymäläverkosto toimii viidellä paikkakunnalla ympäri Suomea.

HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 14inch SureviewR 16GB 256GB PCIe UMA 4G W10PRO64 W3/3/3 speksit tässä.

Käyttömukavuus ennen kaikkea
Erittäin ohut ja kevyt 14 tuuman HP EliteBook 840 G7 -kannettava kulkee kevyesti mukana kokouksesta toiseen, ja sen näyttö-runkosuhde on peräti 85 prosenttia. Kannettavassa on lisäksi uusi näppäimistö ja Clickpad-kosketusalusta, jotka ovat hiljaisia ja joilla on mukava työskennellä.

Mielenrauhaa työskentelyyn
HP:n tietoturvaominaisuudet toimivat yhdessä ja muodostavat kestävän suojan, joka on aina päällä ja aktiivinen. Näillä jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla suojaat tietokoneesi uhilta BIOSista selaimeen ja kaikilla tasoilla käyttöjärjestelmäsi ympärillä.

Tavoittele menestystä
Tee parhaat työsi HP EliteBook 840 G7 -kannettavalla, jossa on Wi-Fi 6, pitkä akunkesto ja tehokas 10. sukupolven Intel Core -prosessori.

 

Tukikomppania 13.11.2020